- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Yakso bio Tamari szójaszósz
Mártások - Szószok - Pestók
Yakso bio Tamari szójaszósz
Kiszerelés:125 ml
Rendelési kód:25911
Bruttó ár:
1 350 Ft
darab
Yakso bio Tamari szójaszósz
A Tamari szójaszósz, erjesztett szójababból készült. Indonéziából származik, ahol népszerű fehérjeforrás.
Mivel teljes szójababból készül, jó rosttartalma is van.
Elsősorban keleties ízvilágú ételekben használatos.
A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája.
A fő különbség a Shoyu és a Tamari között, hogy a Tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke. A tamari szó szerint azt jelenti, hogy felgyülemlik, felhalmozódik. Itt arra a folyadékra hivatkoznak, ami a teljes megérett szójababból (miso) gyűjtenek össze.
A Tamari szójaszósz kitűnően használható a konyhasó helyett.
Összetevők: szójabab* (39%), víz, tengeri só, koji* (aspergilus oryzae)
* Ellenőrzött biogazdálkodásból