Tartós élelmiszerek

Táplálékkiegészítők

Adatkezelés

Adatvédelem
 
www.bioreform.hu weboldal üzemeltetője, az  Top-Konto Kft., ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról!
 
Adatkezelő legfontosabb adatai
  • Neve: Top-Konto Kft.
  • Székhelye: 1173 Budapest, Vanília utca 64.
  • Adószáma:13255107-2-42
  • Cégjegyzék száma: 01 09 726027
  • Képviselője: Molnár Szilvia (Ügyvezető) 
 Kezelt adatok
 
Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat a Top-Konto Kft. szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá!
 
Kérésére  az Top-Konto Kft. minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a Top-Konto Kft. csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki harmadik személynek annak személyes adatait!
 
Kérem vegye figyelembe, hogy rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokon kívül az IP címet, böngésző és operációs rendszer adatokat, melyeket harmadik félnek csak hatósági utasítás esetén ad ki!
 
A személyre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén, a böngészőben cookie-kat tárolunk el és olvasunk vissza. Így a felhasználók korábbi látogatásait össze tudjuk kapcsolni, viszont ezt csak a saját honlapunk tekintetében. A sütiket lehetősége van letiltani a böngészőjének Adatvédelmi beállítások részében.
 
Adatok felhasználása
 
A Top-Konto Kft. a regisztárció során megadott személyes adatokat a webáruház funkciójának megfelelően kezeli annak érdekében, hogy vevőinket fennakadás nélkül tudjuk kiszolgálni. Továbbá lehetőség van hírlevelünkre történő feliratkozásra, amihez csak név és e-mail cím szükséges egyéb adatok nélkül.
Mind a regisztráció, mind a hírlevélre történő feliratkozás a felhasználó kérésére törlésre kerülhet bármikor, egyéb feltétel nélkül.  
 
 
Adatbiztonság
 
A Top-Konto Kft. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!
 
A Top-Konto Kft. nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a Top-Konto Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje! 
 
A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
 
 
Adatbiztonsági irányelveink röviden
  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki!
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
  • A hírlevélről való leiratkozásra és a regisztációból való törlésre feltétel nélküli lehetőséget biztosítunk!
 
Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

SimplePay
©2021 bioreform.hu - Egészség egy kattintásra