- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Sonnentor bio morzsolt rozmaring
Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Monofűszerek
Sonnentor bio morzsolt rozmaring
Kiszerelés:25 g
Rendelési kód:29417
Bruttó ár:
1 220 Ft
darab
Sonnentor bio morzsolt rozmaring, erős aromás illattal
A rozmaring illata mediterrán utazásra csábít. Az olasz zöldséges és paradicsomos ételek kiválóan finomíthatóak a zöld, amelyekből az olívaolajat sem szabad kisprórolni.
Függetlenül a mediterrán vagy klasszikus elkészítési módtól a rozmaring a sült csirkéhez és a bárányhoz is különösen ajánlott.
Tippek és elkészítés: A rozmaring grillezéshez is kiváló. Próbálja ki, szórjon a burgonyára vagy a pizzára rozmaringot, milyen üdvözítő lesz a változás.
Tipp: A rozmaringot együtt kell főzni az étellel, ugyanis ekkor adja ki teljes aromáját. Aki nem akar az ételben a rágós levelekre harapni, célszerűbb neki az apró levelek helyett egy ág rozmaringot az ételbe főzni, mivel az könnyen eltávolítható.