- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Lebe Pur bio japán Matcha por
Teafélék
Zöldtea
Lebe Pur bio japán Matcha por
Kiszerelés:40 g
Rendelési kód:28908
Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron! Vásárlási szándékát kérjük jelezze e-mailben vagy telefonon! (Várható szállítási idő: 4-8 munkanap)
Bruttó ár:
3 120 Ft
darab
Lebe Pur bio japán Matcha por
Kényeztesse magát a maximális teaélménnyel ezzel az ultra finoman őrölt és 100 % bio Matcha porral, a legjobb nyers ételek minőségében.
Matcha porunk segítségével kreatívkodhat a konyhában. A hagyományos teakészítmény mellett a port használhatja sütéshez vagy fagylalt készítéséhez, valamint turmixok, gyümölcslevek, turmixok finomításához, matcha latte -ként és még sok máshoz
A lebepuri nemes Matcha Japán déli részéről származik, és ott a régi hagyományok szerint és ellenőrzött szerves körülmények között termesztik. Ez a minőség megkóstolható - tökéletes a klasszikus teaszertartáshoz, vagy finomítja a turmixokat vagy turmixokat.
A Matcha egy igazi pick-me-up. Egy csésze matcha koffeintartalma összehasonlítható egy csésze kávééval - a kávé típusától és elkészítésétől függően a matcha koffeintartalma akár jelentősen magasabb is lehet. A matcha koffein különlegessége a szervezetben történő feldolgozás módja. Lassabban bomlik le a vérben. A kávéval ellentétben a reggeli csésze matcha nem indít automatikusan délutáni mélypontot.
Az igazi matcha mindig Japánból származik. Az ország meleg déli része különösen ideális zöld tea bokrok termesztésére. Az érési időszak meghosszabbítása érdekében a növényeket átlátszatlan hálókkal védik a naptól. A betakarítás után a leveleket óvatosan pároljuk és szárítjuk. A Matcha különlegessége, hogy a szár és a levélvénák leválnak a finom levélszövetről. Maradt az úgynevezett tencha, amelyet gránitmalmokban a lehető legfinomabb szemcsévé őrölnek.
Mivel a Matcha őrölt zöld tealevélből áll, összetéveszthető a zöld tea porával. A zöld tea por előállítása sokkal olcsóbb. Erre használják az egész tealevelet, beleértve a szárát és ereit is. Az íze sokkal fanyarabb és kevésbé bonyolult, mint a valódi matcha.