Tartós élelmiszerek

Táplálékkiegészítők

Kedvezmények

Megújult Bio-Reform.hu webáruházunkban minden eddiginél vonzóbb kedvezményekkel is várjuk kedves
Vásárlóinkat!

1. Állandó kedvezmények visszatérő vásárlóinknak

Bevezettük az állandó kedvezményeket biztosító, Törzsvásárlói rendszert (Loyalty), amely a visszatérő vásárlóinknak teszi lehetővé, hogy állandó százalékos engedménnyel vehessenek meg MINDEN rendelhető  termékünket (*).

A rendszer működése egyszerű: minél több alkalommal, illetve minél nagyobb összegben vásárol valaki, úgy egyre magasabb és magasabb kedvezményt biztosító elismertséget és vele járó előnyöket tudunk nyújtani számára. A Bio-Reform webáruház oldala automatikusan figyeli egy adott rendelési napot megelőző 90 napot, és ebben az időszakban történt, lezárt rendeléseket (**) összesíti, amely alapján a megfelelő szintű törzsvásárolói kedvezményt adjuk az aktuális rendeléséhez! 

Hűséges vásárlóink az alábbi szinteket tudják elérni, amihez az adott százalékos kedvezmények járulnak:

Törzsvásárolói szint Kedvezmény mértéke Lezárt rendelések összege az elmúlt 90 napban több mint
BRONZ 2% 25 000 Ft
EZÜST 4% 50 000 Ft
ARANY 6% 75 000 Ft
PLATINA 8% 100 0000 Ft

   

(* - a kedvezmény valóban minden rendelhető státuszú termékre vonatkozik, kivételt csak az akciósnak jelzett termékek képeznek, melyeket már alapból egy vonzó engedménnyel csökkentett áron kínálunk.) 

(** - lezárt rendelésnek a kiszállított vagy már pénzügyileg rendezett rendelések számítanak.)

A kialakított törzsvásárlói szintek módosítási lehetőségét a Bio-Reform.hu csapata fentartja: időszakosan felülvizsgáljuk azokat, hogy mindenkor megfelelően kövesse az így kialakított engedményendszer a vásárolói szokások változásait, és előnyére szolgáljon hűséges Vevőink számára.

 

2. Kuponkódok rendszere

A hírlevelünkre feliratkozott Vásárlóink részére, a hírlevekben rendszeresen adunk át egy aktuális, adott időszakra vonatkozó kuponkódot (vagy kódokat), melyet a megrendelések leadásakor a "Kuponkód:" mezőbe kell beírni a kedvezmények érvényesítéséhez. A kupon mögött álló engedmények igen változatosak lehetnek: százalékos vagy fix összegre szóló kedvezményt biztosíthatnak, a szállítási költség teljes eltörlését is magukban hordozhatják, mindezt a teljes rendelhető termékpaletta vonatkozásában, vagy éppen egy kiemelt termékre/termékkörre korlátozottan.

Továbbra is biztosítjuk Vevőink számára azt a népszerű lehetőséget, hogy akár ajándékozási szándékból egy adott összegű (pl.5000.-Ft) kupont vásároljanak, melyet nyomtatva, borítékban küldünk ki a Megrendelő számára.

A kuponkódok felhasználása kapcsán csak azt kell figyelembe venni, hogy egy vásárláshoz egyszerre csak egy darab kuponkódot lehet felhasználni.

Ami a legfontosabb: a fenti kedvezmények rendszerében Önnek nem kell számolnia, hogy a Törzsvásárlói programmal, vagy éppen egy aktuális kuponkóddal jár jobban egy adott vásárlás során, a Bio-Reform.hu webáruház az Ön számára mindig a legelőnyösebb megoldást fogja automatikusan választani, ha Ön már valamelyik törzsásárlói szinten áll, és a rendelés leadása során egy érvényes kuponkódot is megad. A kedvezmények igénybe vétele ennél már nem is lehet kényelmesebb, figyelembe véve, hogy egy rendeléshez vagy a törzsvásárolói programból vagy egy kuponkód használatával juthat kedvezményhez, a kettőt együtt használni nem lehetséges.

Ha a fenti tájékoztató mellett további kérdése merült volna fel a kedvezményeinkkel kapcsolatban, úgy elérhetőségeinken állunk rendelkezésére!

 

Kapcsolat

©2013 BioReform.hu - Egészség egy kattintásra