- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Cecil bio kókusztej
Tejhelyettesítő növényi italok
Egyéb növényi italok
Cecil bio kókusztej
Kiszerelés:400 ml
Rendelési kód:30807
Bruttó ár:
890 Ft
darab
Cecil bio kókusztej
A kókusztej rendszeres fogyasztása rendkívül előnyös az egészségre. A kókusztej erősíti az imminitást és javítja a szív teljesítményét.
A sűrű tejet elsősorban desszertek, valamint gazdag és száraz mártások készítésére használják, de ideális indiai és keleti ételek készítéséhez. Pina Colada, sütemények, kekszek és fagylalt készítéséhez is használható.
Hagyományosan a kókusztejet egy barna kókuszreszelék segítségével nyerik, a kapott anyagot kis mennyiségű vízzel összekeverve feloldják a reszelt húsban lévő zsírt. A sűrű tejet úgy készítik el, hogy a kókuszreszeléket közvetlenül a sajtrongyon keresztül préselik. A kinyomott kókuszhúst ezután vízben áztatják, és tovább préselik, hogy vékony kókusztejet kapjanak.
Összetevők: Kókusz és víz.