- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Argital bio allergénmentes vadárvácska kézkrém
Testápolás
Kozmetikai termékek
Argital bio allergénmentes vadárvácska kézkrém
Kiszerelés:50 ml
Rendelési kód:41812
Bruttó ár:
3 280 Ft
darab
Argital bio allergénmentes vadárvácska kézkrém
Az allergénmentes vadárvácska kézkrém gyengéden ápolja az érzékeny és repedezett kézbőrt, képes a problémás bőrállapotokat normalizálni.
Vegetáriánusoknak, vegánoknak, illetve mindazoknak ajánlott, akik érzékenyen reagálnak illatokra, színező- és kémiai anyagokra, tartósítószerekre.
Tengeri zöld agyag gélt és vadárvácska kivonatot tartalmaz, melyek fiatalítják, puhítják, selymessé teszik a bőrt, és rendkívül gyengéd ápolást jelentenek.
A kívánt mennyiségű krémet jutassuk az ápolandó területre. Várjuk meg, amíg teljesen beszívódik. Naponta többször használhatjuk.
Bőrirritációs teszt: negatív. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, mesterséges illat-és színezőanyagokat, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket.
Összetevők: Forrásvíz, növényi glicerin, jojobaolaj, sztearinsav és növényi glicerin keveréke, etil-alkohol, vadárvácskakivonat (virág és levél), cetil-alkohol, levendulakivonat, kasvirágkivonat, körömvirágkivonat, zöld agyag gél, benzoeviasz-kivonat, borbolyakivonat, kakaóvaj, olasz szalmagyopár kivonat.