- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Runoland bio kovászos uborka
Konzervek - Üvegesek
Savanyúság
Runoland bio kovászos uborka
Kiszerelés:820 g (460 g)
Rendelési kód:28202
Bruttó ár:
1 350 Ft
darab
Runoland bio kovászos uborka
Bio kovászos uborka magában is fogyasztható, de sokféle étel mellé is.
Felhasználható sültekhez, salátára szeletelve vagy kockára vágva, alma- és hagymadarabokkal keverve és szószok (finomra vágva) elkészítésére. A hagyományos zöldség- és heringsaláták, tartár és roládok alapanyaga is.
Tökéletes előételként ebédhez vagy szendvicsekhez.
A zöldségfélék savanyítása az egyik legrégebbi termékmegőrzési módszer, amely az erjedés * baktériumok * aktivitásából áll, és az alapanyagban található cukrot savvá * tejvé alakítja. Ennek köszönhetően a savanyú zöldségek megőrzik tápértéküket, gazdagítják ízüket és illatukat. A termelés ökológiai gazdálkodásból származó uborkákat használ fel, ahol legalább 3 éve nem alkalmaznak vegyszeres permetezést.
A savanyított uborka kevés kalóriát tartalmaz, mivel 100 grammja csak 12 kilokalóriát biztosít. A karcsúsítás mellett az uborka hozzájárul a méreganyagok gyorsabb eltávolításához a szervezetből, vízhajtó hatással bírnak, tisztítják a testet. Az uborkalé bevált gyógymód a reuma és az ízületi gyulladás ellen.
Összetevők: bio uborka 55%, víz, só, kapor, fokhagyma, torma