- Lisztek - Lisztkeverékek
- Tészták - Tésztafélék
- Rizsek- Kásák - Morzsák
- Hüvelyesek
- Szemes gabonák
- Magok - Rágcsálnivalók
- Keményítők - Sűrítők - Zselésítők
- Pelyhek - Puffasztottak
- Cukrok - Édesítők
- Növényi krémek - Lekvárok
- Sütési anyagok - Pudingporok
- Állati eredetű tartós tejek
- Tejhelyettesítő növényi italok
- Mártások - Szószok - Pestók
- Szendvicsfeltétek - Pástétomok
- Majonézek - Mustárok
- Paradicsom készítmények
- Olajok - Növényi zsírok - Ecetek
- Műzlik - Aszalványok
- Kakaók - Csokoládéporok
- Édességek - Nassolnivalók
- Szörpök - Ivólevek
- Konzervek - Üvegesek
- Kávék - Tejporok
- Teafélék
- Fűszerek - Ízesítők - Levesporok
Tartós élelmiszerek
Hűtött élelmiszerek
Mirelit élelmiszerek
Táplálékkiegészítők
Tisztítószerek és testápolás
Jarmino bio Collagen
Táplálékkiegészítők - Vitaminok
Jarmino bio Collagen
Kiszerelés:300 g
Rendelési kód:33601
Bruttó ár:
21 900 Ft
darab
Jarmino bio collagén
Funkció
A kollagén a legfontosabb szerkezeti fehérje a kötőszövetben, a bőrben, a hajban, a csontokban, az ízületekben, az inakban és a porcokban. A magas fehérjetartalmú fehérjepor tökéletes az alacsony szénhidráttartalmú, keto, paleo vagy karcsúsító diétákhoz is.
Szerves kollagén
A legelőkből származó csontlevesporunk adagonként 9,4 g fehérjét és 8 g kollagént, valamint számos fontos aminosavat (pl. Glicin, prolin, lizin) biztosít. Csomagolási egység: 300 g (30 adag).
Minőség
A JARMINO csontleves kollagénhez bio marhahús csontokat főznek ki, és a kapott húslevest finom porrá dehidratálják. A gyártás csak mechanikusan és termikusan történik, így kollagénünk tiszta címkés termék.
Adalékanyagok nélkül
A JARMINO kollagén tiszta organikus termék, amely 2 összetevőből áll: bio marhahúslevesporból és bio napraforgó lecitinből (csak 0,8%, a jobb oldhatóság érdekében). Adalékanyagok, ízek és édesítőszerek mentes. Cukor-, glutén-, szója- és GMO-mentes.
Alkalmazás
A szerves kollagént erősen keverje forró vízbe vagy kiadós italokba. Keverjük össze turmixokkal, gyümölcslevekkel vagy turmixokkal, vagy főzzük pörköltekkel, levesekkel vagy szószokkal, ha el akarjuk kerülni a finom, természetes marhahús ízét.
A tisztán termikus és mechanikus feldolgozás a JARMINO kollagént tiszta címkézésű termékké teszi, és az aminosavakat hosszabb láncokban őrzik meg. Ez azonban befolyásolja az oldhatóságot, ezért gazdagítottuk a kollagént némi szerves napraforgó lecitinnel. Mindazonáltal nagyon fontos, hogy a jó oldhatóság elérése érdekében alaposan keverje fel vagy keverje össze a kollagént